Hydroscand genomför läcksökningar av pneumatikanläggningar

Upp till 30 procent av producerad tryckluft kan gå förlorad till följd av läckage. Foto: Hydroscand

På en genomsnittlig kompressoranläggning läcker omkring 30 procent av tryckluften, vilket resulterar i betydande energiförluster och höga kostnader.Hydroscand genomför nu läcksökning av tryckluftssystem, för industri och verkstad minimeras driftstopp, reduceras energikostnader och läcksökning främjar även en hållbar verksamhet. Hydroscand använder avancerad teknik för att upptäcka läckor och utvecklar skräddarsydda åtgärdsplan för att minimera förluster och optimera systemets prestanda.

– Vårt mål är att öka våra kunders konkurrenskraft. Genom att identifiera och åtgärda läckor i tryckluftssystem kan vi hjälpa våra kunder att spara pengar, minska sin miljöpåverkan och samtidigt säkerställa en stabil och effektiv drift, säger Bosse Flack, försäljningsansvarig inom pneumatik på Hydroscand.

Ofta går upp till 30 procent av producerad tryckluft förlorad till följd av läckage. Dessa läckor resulterar inte bara i onödig energiförbrukning och högre driftkostnader, utan kan också påverka produktiviteten i anläggningen. Genom regelbundna läcksökningsinsatser kan driftstopp minimeras och reducera onödiga energiförluster.