Innovationer i fokus på Euro Mine Expo 2024

Sinnika Sjunnesson, projektledare, Euro Mine Expo. Foto: Pressbild Nolia

Euro Mine Expo 2024, som hålls 28-30 maj i Skellefteå, utlovar presentationer av teknik och metoder i utvecklingens absoluta framkant. Två fullbokade utställarhallar och ett fullmatat konferensprogram bjuds också på.

– Världens ögon är fokuserade på den expertis som kommer att samlas på Euro Mine Expo 2024, säger Sinnika Sjunnesson, projektledare på Euro Mine Expo, i ett pressmeddelnade.

Omkring 200 utställare och mer än 2000 besökare väntas till konferensen.

– Vi är mycket nöjda med det engagemang branschen har visat i att utveckla konferensprogrammet som kommer att ta upp många av de mest spännande projekten och innovationerna. Samarbete är en av nyckelfaktorerna för att bygga en stark mötesplats för gruvindustrin. Vi har turen att ha starka, engagerade och aktiva sponsorer, som våra guld- och silversponsorer: LKAB, Boliden, Metso, Zinkgruvan mining, Sandvik, Skellefteå och Hydac, säger Sinnika Sjunnesson.

Den senaste mässan drog delegater från över 40 länder, och årets upplaga siktar på ett ännu mer omfattande och mångsidigt internationellt deltagande, tack vare enklare och förnyade biljettalternativ för både konferensen och utställningen.